Nieuw in het wijkcentrum schadewijk Oss start 1 september .

Persbericht

Nieuw uitleenpunt in Oss

Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. U kunt bij Medipoint terecht met al uw zorgvragen over een groot aantal hulpmiddelen. We helpen u graag persoonlijk en nemen daarvoor de tijd.

Wij zijn dan ook ontzettend blij om u te informeren over de nieuwe samenwerking tussen Wijkcentrum Schadewijk en Medipoint. Samen dragen wij zorg voor een nieuw uitleenpunt in Oss. Bij dit uitleenpunt kunt u verschillende kleine hulpmiddelen zoals bijv. een rolstoel, bedverhogers, toiletstoel en drempelhulpen ophalen of retourneren.

Heeft u een hulpmiddel nodig of wilt u er een retourneren? Dat kan vanaf 1 september 2020 bij het nieuwe uitleenpunt aan de Leeuwerikstraat 2 in Oss.U bent van harte welkom

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.