Vrijwilligers

Bruisend Wijkcentrum Schadewijk

In het Wijkcentrum Schadewijk bruist het van de activiteiten, maar dat gaat niet vanzelf.
De vrijwilligers, beheer en bestuur van het Wijkcentrum zijn dagelijks in de weer om alle activiteiten in goede banen te leiden.
Het Wijkcentrum is door de week open van 09.00 uur tot 17.00 uur en van 18.30 tot 23.00 uur. U kunt er zo maar even binnen lopen om een praatje te maken, of een kopje koffie te drinken.
Er zijn activiteiten voor jong en oud, zoals: Kids-N-Fun, Maruti Martial Arts, InternOs, Crea Club, Osse Schaakvereniging, Hengelsportvereniging Ons Genoegen, Mahjong, Medipoint Uitleenpunt, Stichting Rechtswinkel Oss, Jij Advies&Coaching, KBO Don Bosco en nog veel meer. In de weekeinden vinden er vaak evenementen plaats zoals LaserGames, toernooien, kinderfeestjes, rommelmarkt, of beurzen. Met feestdagen als Halloween, Kerstmis, Sinterklaas, of Carnaval vinden er per thema activiteiten plaats.
Het Wijkcentrum Schadewijk is er voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond, cultuur, of talent.
Het enthousiaste team van het Wijkcentrum Schadewijk heeft nog vele ideeën en plannen om het Wijkcentrum te verbeteren. Voor de uitvoering daarvan en voor nieuwe ideeën en plannen heeft ons team wel hulp nodig: Uw hulp!!
Wanneer u een rol wilt gaan spelen, binnen de organisatie van Wijkcentrum Schadewijk, dan bent u van harte welkom.
In een vrijblijvend gesprek kunt u de sfeer in ons Wijkcentrum Schadewijk proeven en wordt u uitgelegd op welke manier er gewerkt wordt. Het uitgangspunt is dat gekeken wordt naar wat iemand kan en graag wil doen, daar wordt zo mogelijk de organisatie op aangepast. Kinderactiviteiten, horecawerkzaamheden, technische klussen, gastheer/-vrouw, bestuurstaken, lid van het activiteiten team enz.; voldoende mogelijkheden voor U.
Vrijwilliger zijn in een organisatie als het Wijkcentrum Schadewijk is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Met andere vrijwilligers vorm je een team dat veel saamhorigheid oplevert. Voor iedereen vergroot het de vaardigheden en het sociale netwerk. Voor werkzoekenden vergroot het bovendien de kans op een reguliere baan.
Wanneer u, na het lezen van dit verhaal, belangstelling hebt gekregen, kom dan eens langs aan de Leeuwerikstraat 2, te Oss.
Wanneer u meer informatie wilt kunt u ook altijd vrijblijvend contact opnemen met beheerder Jeremy van Leeuwen (06-405 52 263).
Wijkcentrum Schadewijk

Schadewijk zoekt vrijwilligers!
Vaak wordt gedacht dat vrijwilligerswerk alleen overdag gedaan kan worden en saai is. Dit is binnen Wijkcentrum Schadewijk niet het geval.
Het is leuk om te doen en heel leerzaam.
Bij ons kun je zowel overdag, ‘s avonds, of in een weekeinde vrijwilligerswerk verrichten.
De mogelijkheden voor vrijwilligerswerk, binnen Wijkcentrum Schadewijk, zijn legio. Een aantal voorbeelden treft u onderstaand:

Ontvangst van gasten
Horeca werkzaamheden
Begeleiden en uitbouwen van activiteiten
Lid activiteiten-team
Begeleiden vrijwilligers
Buitenterrein onderhouden
Klussen in het pand
Medewerker media en PR
Medewerker ICT
Al met al voldoende kansen op vrijwilligerswerk binnen Wijkcentrum Schadewijk. Heb je interesse?
Of wil je graag meer weten?
Bel 06-40552263, Mail: beheerwijkcentrumschadewijk@gmail.com.
Wij maken graag kennis met je en kijken samen hoe we elkaars kwaliteiten kunnen versterken.
Bruisend Wijkcentrum Schadewijk
SchadeWIJK centrum